Pácienseim írták

Kedves Doktornő! Gondoltam bejelentkezem A kislányunk nagyon szépen nő, makk egészséges! Mostmár 5.8 kg és 60 cm, lassan 4 hónapos. Illetve nekem nem tért vissza a szülés óta a húgyhólyag fájdalom szindróma. Lehet lesz még ezzel harcom, de akkor már tudom, hogy Önhöz és az ajánlott Doktor Úrhoz fogok fordulni. Az akupunktúra mindig nagyon megnyugtatott és én azóta is mindenkinek ajánlom Önt. S.D.


Kedves Doktornő! Emma még Dec.30 délelőtt megszületett. Teljesen egészséges hálisten! D.S.


Kedves Doktornő!
…most tartok a 25. Hétnél és minden rendben, már megvolt a vércukor terheléses vizsgálatom is ott is minden tökéletes lett. Most éppen egy kis náthával küzdök, de ezt leszámítva tényleg minden rendben.
D.S.


Kedves Doktornő! Bocsánat hogy nem jelentkeztem, de eldöntöttem hogy szeretnék mindenből egy kis szünetet tartani, mert kezdtem mindenre rástresszelni. Aztán úgy is itt a nyár és akkor pihenek kicsit. És ezt is meg akartam írni, de aztán elfelejtettem. De időközben kiderült, hogy babát várok. Szóval minden pont egybevágott. most vagyok 13 hét 5 napos, a baba már 8 cm. Minden rendben volt a genetikai uh-n is. Abszolút nagyon sokat segített az akupunktúra mert mindig sokkal kisimultabb meg nyugodtabb lettem tőle, meg sok olajat is elhasználtam! Nagyon nagyon hálás vagyok Önnek, mert mindig végtelenül megértő és segítőkész! Köszönöm a támogatást! D.S.


Kedves Annamária!

Már többször akartam Önnek írni, hogy megosszam a sikeremet, de babonából nem tettem. Most, hogy már a 19. hétben vagyok szeretném Önnek megköszönni, hogy hozzájárult ehhez a sikerhez, hogy 46 évesen az anyaság küszöbén állhatok. A férjemmel, sokat gondolkodtunk, hogy vajon most hogyan történtek ezek az események, de mi egyértelműen az Ön féléves kezelésének tudjuk be a sikert.

Köszönettel és üdvözlettel: G.K.


Doktornő drága! 2023.05.05.-én megérkezett a kisfiúnk, 2800 gramm ès 51 cm, csodaszèp csupaszem kismanó. Tervezett csàszàr, ahogy terveztûk. Most itthon próbálunk helyt àllni 0-24ben. Nagyon jo kisbaba, imàdjuk! Persze pocakfàjàs elöfordul sajnos., Köszönjük drága Doktornő; és azt is, amit hozzátettünk közösen. B.P.


Kedves Annamária! Nem fogja elhinni, de pozitív lett a terhességi tesztem!:)) Szorítson, hogy minden rendben legyen! A hcg-m nagyon szép, a 13-ik napon 543 volt. Úgyhogy most nagy a boldogság!:) Nagyon köszönök mindent! H. V.


Doktornő Drága!

Megvolt a nagy UH és ma megérkezett végre a genetikai vizsgálat eredménye is; teljesen negatív, minden rendben a babával; ma vagyunk 15 hetesek és kisfiú érkezik. Tényleg nagyon hálás vagyok a Doktornőnek, nekem biztos, hogy sokat segítettek a kezelések! Azért az, hogy a tavaszi helyzet után ma itt tarthatunk, egy csoda számomra. Mindent nagyon köszönök es jelentkezem majd a továbbiakkal! B.P.


Kedves Doktornő!

Az inseminació úgy tűnik, ezúttal sikeres volt! Hálásak vagyunk az akupunktúrás kezelésekért es a sok jó tanácsért! Üdvözlettel, B.P.


Doktornő drága!

Örömmel tudatjuk, hogy a várandósságom zavartalan, már nagyon várjuk kislányunk érkezését! köszönöm a sok segítséget! D.K.


Kedves Doktornő!

Tavaly év elején kezdtem el Önhöz járni, több problémámat kezelte, és szeretettel értesítem, hogy az egyik sikerrel "zárult": Itt szuszog mellettem 2 hetes kislányom, aki december 24-én érkezett közénk! Minden jót kívánok Önnek és köszönöm a segítséget! A.Sz.


Kedves Doktornő! Ma 9:37 kor Megszületett a kislányunk, 2900 gramm és 52 cm
Nagyon szépen köszönöma Doktornő nélkül ez nem sikerült volna

Üdvözlettel R.T.


Kedves Doktornő!
Nagyon köszönöm, hogy elvállalta a kezelésem, habár nem éppen a legjobbkor, a parlagfű szezon kellős közepén kerestem meg Önt.
A 4. kezelés után teljesen elhagytam a gyógyszert, és csak néha kellett szemcseppet használnom. A 6. kezelés óta nem használok sem szemcseppet, sem orrspray-t sem, csak ritkán és nagyon enyhén jelentkezik tünet, pedig még javában tart a parlagfű szezon.
Nagyon köszönöm a segítségét!
Üdv: E. Gy.


Kedves Annamária!

Szeretnék megosztani Önnel egy örömteli hírt! Kb. 4 hetes kismama vagyok és természetes úton fogant meg a baba.

Hihetetlen, mert nem tudom emlékszik-e, márciusban kiderült a kétoldali petevezető elzáródásom. Májusban lombik indult volna, de szólt a testem...illetve jelzett, amit én olvasni tudtam...és elhalasztottam a lombikot bizonytalan időre. A múlt héten pedig pozitívat teszteltem.

Ezúton is köszönöm a támogatást és az akupunktúrás kezeléseket, mert ugyan akkor nagy változást nem éreztem, de valamiféle folyamat indulását igen és leginkább lelki szinten.

További sikereket kívánok, szeretettel: R. J.


Kedves Annamária,

Ezúton szeretném megköszönni a segítséget, mert egy évvel ezelőtt az akupunktúrás kezelések után június 13án az utolsó fagyasztott embriónkkal sikerült a 6.lombik beültetésünk és azóta február közepén megszületett a csodálatos kisfiúnk. Gy.Sz.


Kedves Doktornő!

…,továbbra is úgy tűnik, van valaki a pocakomban! Az orvoshoz jövő hétre kaptam időpontot, jelentkezem utána  Köszönöm a kedves szavakat és a rám szánt időt, igazán csodálatos a hivatása és az odaadása és kedvessége, amivel a pácienseihez fordul! E.F.


Kedves Doktornő!

Már hetek óta tervezem, hogy írok Önnek, megírom a jó hírt, hogy kisfiúnk május 5-én minden gond nélkül megszületett. A terhességem is zökkenő mentes volt, és mióta Petikénk köztünk van, még boldogabbak vagyunk. 3850 g-al, 57 cm-el jött a világra. Minden lelki és testi és egyéb támogatást nagyon szépen köszönünk. Hálásak vagyunk. K.É. és férje


Tisztelt Doktornő!

Önnek köszönhetően sokat rajzolgatok, színezek, alkotok. Igaz, magamnak, de nagyon jól esik. Sokkal nyugodtabb, megfontoltabb lettem, tudok pihenni, persze szedem a Bach cseppeket, tényleg ők a kis „Segítőim”. Mindent folytatok, ahogy megbeszéltük. M.Á.


Tisztelt, Doktornő, Kedves Annamária!
6. hónapot kezdtem meg, nagyon jól érzem magam, boldogság van! Köszönet Önnek és az akupunktúrának!
Szeretettel, F.É.


Kedves Doktornő!
A legutóbbi laborvizsgálat alapján el kellett kezdeni a dialízis kezelést, ezért szeretném a következő akupunktúrás kezelést lemondani.
Az eddigi segítséget szeretném megköszönni a Doktornőnek. Az emberséges, valóban szeretetteljes hozzáállását, a pozitív kisugárzását. Az őszinte kedvességét! Milyen értékes ez manapság...!

Ha nem zavarja a Doktornőt, értesítem majd a fejleményekről.
Tisztelettel: T.N.


Kedves Annamária!

Szeretnék köszönetet mondani azért, amit Öntől kaptam, illetve tanultam. Az életem és a gondolkodásom is jó irányba változott miután Önt és az Ön által javasolt gyógyítókat megismertem. A legfontosabb változás, amit szeretnék Önnel megosztani, hogy életem legszebb időszaka kezdődött meg ugyanis várandós vagyok. Úgy érzem Ön nélkül nem sikerült volna! Köszönöm, és kívánom, hogy legyen az Ön élete pont olyan boldog, mint amilyen most az enyém!
L.D.


Drága Doktornő!

Hetek óta tervezem, hogy írok Önnek.
Híreim vannak, azon felül, hogy mostanában elég sokat emlegettem, és azóta egy kedves ismerősöm is remélhetőleg felkeresi. Szóval a hírek pedig, hogy június elejére várjuk a kisbabánkat! Most a 23. hétben vagyok már. Minden rendben van, szépen fejlődik és növekszik a kis pocaklakó, bukfencbajnokságaival hihetetlen örömet okozva egyelőre nekünk, hisz olyan régóta vártunk rá. De még tudósítok mindenképpen!
Ezúton szeretném megköszönni - és még fogom is nagyon sokszor - az Ön határtalan kedvességét, empátiáját, a szakmaiságát és mindenkori támogatását!! Példaértékű és minden tiszteletet megérdemel a munkájával és a személyiségével kapcsolatban is! Nagyon-nagyon sokat segített és soha nem lehetek elég hálás a sorsnak, hogy Önt megismerhettem és a "kezei közé" kerülhettem.
Minden jókat kívánok kedves Doktornő! Sok-sok kedves pácienst még! Mindenkinek csak ajánlani tudom, minden tekintetben, emberileg, szakmailag is!
További sikereket és boldogságot kívánok Önnek és szeretteinek is!
Hálás köszönettel, S.T.


Kedves Doktornő,

Ma reggel megszületett a várva várt kis hercegnőnk, 3520 gr és 58 cm. Mama és babája is nagyon jól vannak! Köszönjük a kezdeti segítséget, a sok biztatást, beszélgetést.
E.J. és családja


Kedves Doktornő,

Tegnap délelőtt 10 óra 3 perckor megszületett a kislányunk! Egészséges, 4070 g, 58 cm, hajas baba, mosolygós és nagyon édes. Anya, apa és lánya mind jól vagyunk. Bíztatásképpen... nekem biztos, hogy sokat segített az akupunktúra.
Sz. Zs.


Kedves Doktornő,

nem tudom, emlékszik-e rám, tavaly nyáron jártam Önnél akupunktúrás kezelésen meddőség miatt. Örömmel tájékoztatom, hogy a második lombikkezelés tavaly ősszel sikeres volt, egy csodálatos terhességben 2015.07.03-án megszületett a kisfiam. Úgy gondolom, a sikerhez hozzájárultak az Ön kezelései is, melyekért köszönetet mondok.
Üdvözlettel, É. D.


Kedves Doktornő!

Év elején voltunk Önnél a férjemmel kezeléseken, mivel minden vágyunk egy kisbaba volt. Két sikertelen lombikon voltunk túl akkor, és a harmadik sikerességét alig mertük elhinni. Láthatja a mellékelt képen is, hogy már szépen gömbölyödik a pocakom! Nagyon hálásak vagyunk a kezelésekért, hisszük, hogy nagyban hozzájárultak a sikerhez.
Köszönettel, P. K.


Kedves Doktornő!

Szeretném tájékoztatni, hogy 10 hét és 5 napos várandós vagyok.
Januárban fogant meg, és minden rendben van
Üdv, D. Zs.


Kedves Annamária!

Nyár közepe óta nem jelentkeztem.Határozottan jól vagyok.
Szépen haladok és az élet korábbi problémái kisimulni látszanak.
A szüleimmel való kapcsolatom is rendeződik, a korábbi görcsöket, félelmeket, megfelelni akarást letettem. Csupa olyan dologgal foglalkozom mostanában, amikről azt hittem, nem értek hozzá. Megnyílt előttem egy fal vagy inkább blokk. Ez nagy szó és azt hiszem, hogy ezt Ön tudja legjobban. A nehéz napokon sokszor képzeltem, hogy ott fekszem Önnél és szól a zene..
Szeretném megköszönni segítségét, tanácsait és azt a békét, amit a szívéből adott nekem..
szeretettel O.V.


Kedves Doktornő!

Eltelt 12 hét, a genetikai UH jó lett, aranyos a bébi a pocakban.
M.G.


Kedves Doktornő!

4 alkalommal voltam Önnél Guna-kezelésen a fájós derekammal. Nagyon örülök, hogy összehasonlíthatatlanul jobbak lettek a nappalok és az éjszakák is.
Köszönettel, Á.M.


Kedves Doktornő!

Ahogy, ígértem jelentkezem az örömhírrel. Múlt héten voltam a 12. heti genetikai vizsgálaton, ahol mindent rendben találtak a babánál. Ezúttal a sikert tű nélkül, lézeres kezeléssel - ahogy a kisfiam mondaná "pötyizéssel" - értük el. Köszönöm szépen az eredményes kezeléseket és sok jó egyéb tanácsot.
Kívánok további jó munkát! Jelentkezem a további hírekkel.
Üdvözlettel, B. A.


Kedves Doktornő!

Talán nem korai az öröm, de túl a 8. héten egyelőre minden rendben van...
S. K.


Kedves Doktornő!

Szerda reggel 8:29-kor megszületett kislányunk! Még egyszer köszönjük a segítséget, hatalmas öröm nekünk ez a gyermek! J. F.


Kedves Doktornő!

Végül örülök, hogy megvártuk a második teszt eredményét is, mert ma az is pozitív lett. Így szeretném lemondani a mai időpontot. Bejelentkeztem a nőgyógyászhoz is, mindent megírok majd. Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat, a segítségét!
Üdvözlettel, A. G.


Tisztelt Doktornő!

Ahogy megbeszéltük, jelentkezem, mert valóban a gyógytornával kiegészítve a Guna kezelés csodát tett, össze sem lehet hasonlítani a derekam mostani állapotát a 3 héttel ezelőttivel. Én is úgy érzem, hogy elegendő lesz a két hetenkénti szúrás, mellette heti 2x tudok menni gyógytornászhoz. Köszönöm, jövő héten találkozunk.
Üdvözlettel, K. M.


Tisztelt dr. Vecsey Annamária!

5 kezelésen vagyunk túl és a családom szerint észrevehető a változás. Én magam is érzem, hogy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, nehezebb felmérgesíteni! Amit még észrevettem, hogy az allergiás panaszaim is enyhébbek, most már csökkentettem a gyógyszert is. Köszönök mindent és a szabadságom után a megbeszélt időben ott leszek. Jó pihenést Önnek is, M. L.


Kedves Doktornő!

Köszönöm a sok segítséget, támogatást. Májusban sikerült a lombik, és január 13-án 2755 grammal, 56 centivel megszületett a kislányom. Nagyon hálás vagyok!
További sikeres munkát kívánok!
Üdv, Sz. K.


Kedves Doktornő!

Talán még emlékszik rám tavalyról, illetve még idén januárban is találkoztunk egyszer. A kezelések után úgy váltunk el, hogy hírt adok magamról, bárhogy is alakultak a dolgaim. Tudja, én voltam, aki úgymond még becsületből megcsinálta a kezeléseket és doktornőnek is mindig ki kellett zökkentenie az állandó pesszimista hozzáállásomból. Tisztán emlékszem a napra, mikor végre kimondtam, hogy ennyi és nem tovább, hiszen van egy csodálatos örökbefogadott kisfiunk, jövőre lesz egy örökbefogadott kistestvére, nincs több ciklusszámolgatás, kísérletezgetés.
És végre el tudtam engedni magamban ezt a konok ragaszkodást, hogy vérszerinti babánk legyen.
Hatalmas súly esett le a vállamról, hogy végre őszintén meg tudtam magamban ezt fogalmazni és innentől olyan szabadnak éreztem magam, mint talán még soha sem.
Körülbelül két hét múlva megfogant egy élet a pocakomban.
Egy hónap múlva kezdett csak gyanús lenni a dolog, főleg azért, mert olyan érzelmi megnyilvánulásaim voltak, hogy nem ismertem magamra. És hihetetlenül kimerült voltam annak ellenére, hogy rengeteg vitamint szedtem. Mikor már a menstruációm is rendetlenkedett, vettünk egy tesztet, és határozott pozitív eredményt mutatott.
A pozitív eredmény végkifejlete pedig 2013. december 24-én bújt ki a pocakomból egy gyönyörű hajas baba kislány formájában.
Biztosan megérti, hogy eddig miért nem jelentkeztem a hírrel, az a 10 év sikertelenség az utolsó pillanatig bizonytalanságban tartott, amit azért igyekeztem legyőzni, de sajnos nagyon babonás fajta vagyok.
Most már nyugodt szívvel és hálás köszönettel írhatom meg, hogy egészen biztos vagyok benne, hogy a kezeléseknek is köszönhető kislányunk érkezése.
Ezúton köszönök még egyszer minden alkalmat, biztatást és segítséget, amit Doktornőtől kaptam.
További hasonló sikereket és eredményeket kívánok!
Szeretettel: B.V.


Kedves Doktornő!

Köszönetem szeretném elmondani Önnek az eddigi hozzáértő és segítő gyógyításáért.
3 hete kerestem meg Önt mozgásszervi problémámmal, ami megkeserítette napjaimat. Alig bírtam menni a nagy fájdalmaim miatt. Gerinc sérv és csípő ízületi kopás. Javaslatára elkezdtünk egy akupunktúrából és GUNA kezelésből álló kúrát, kiegészítve kiropraktikai kezeléssel. Ma boldogan mondhatom, hogy fájdalmaim nagy mértékben csökkentek, tudok menni, ágyban aludni és csak éjszakára kell fájdalomcsillapítót szednem. Ja még hab a tortán, hogy ma már tudtam vezetni is. Tényleg alakulok.
Köszönettel és hálával üdvözlöm,
O. V.


Kedves Doktornő!

Hétfőn voltunk ultrahangon, és szépen növekszik a baba, már 11 mm és látszott a szívverése is! Nagyon hálás vagyok a segítségéért, biztos vagyok benne, hogy döntő szerepet játszott a kezelés abban, hogy a testem végre késznek érezte magát a gyermekáldásra. Az egész család nagy boldogságban várja a pici születését, köszönjük!
Á. F.


Drága Annamária,

Nem győzök hálát adni a jó sorsomnak, hogy hozzád vezérelt és a depresszióm és a klimaxom, ami már hosszú évek óta kínzott szinte teljesen elmúlt!
Ezt írtam 3 alkalom után egy barátomnak: Olvastam interneten, hogy az akupunktúra javítja, illetve csökkenti az ilyen jellegű problémákat. Jelentem, igaz! Még csak 3 szurkáláson voltam, de valami frenetikus hatása van. 1. nagyon jól alszom. 2. nyugodt vagyok, 3. nem vagyok annyira fáradékony 4. nem gyötörnek a hülye hőhullámok, 5. kinyíltam mint egy virág, 6. tele vagyok energiával és szeretettel, örömmel….
Nagyon köszönöm, hogy segítettél és segítesz rajtam, a személyiséged, a tudásod, a gyógyításhoz való hozzáállásod sokban hozzájárult a javulásomhoz és csak ajánlani tudlak téged és ez a módszert mindenkinek, aki hasonló gondokkal küszködik.
Sok szeretettel kívánok: I. I.


Kedves Vecsey doktornő!

Májusban jártam Önnél két alkalommal a beültetés előtt. És szeretném megköszönni a segítségét és azt, hogy a lelki oldásra is elirányított. Mert tegnap töltöttem a 19. hetet a két iker fiammal. Szép napot kívánok Önnek és még egyszer köszönöm!
T. E.


Kedves Annamária!

Nagyon szépen köszönöm a kedvességét, szeretném megkapni a diétát! Nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk már előbb, biztos sikeres lett volna a fogyásom, de véletlenek nincsenek, ha meglesz a kisbabám utána Önöknél fogok kezdeni!
Tisztelettel és köszönettel, B.M.


Tisztelt Doktornő!

Az utóbbi találkozásunk óta eltelt napok - a reggeli félelem, bár kisebb, mint volt, és az idegesség kivételével - igazából mondhatjuk, jól teltek napjaim. Gyomor, illetve hasi gondjaim is csökkentek, de még vannak. Többször el tudtam menni otthonról ügyeket intézni egyedül, ez is már egy jó eredmény. Az előzőekben említett gondok délutánonként csökkennek, vagy meg is szűnnek, olyankor rendkívül boldog vagyok. Találkozásunk óta eltelt 11 napból volt kb. 5-6 nap, amelyek igazán jól teltek. Várom a holnapi találkozást.
Szeretettel és tisztelettel:
G. F. K.


Kedves Annamária!
Köszönöm, megkaptam a Bach cseppek leírásáról az e-mailt, nagyon találó minden pont!
E.


Kedves Doktornő!
Az allergiás tüneteim teljesen megszűntek Nagyon köszönöm az eddigi segítséget!
Üdvözlettel:
Z. E.


Kedves Annamária!
Ígértem, mindenképp visszajelzek, hogy a lombikbaba beültetés után mi lett az eredményünk. Péntek-szombat-vasárnap néztem teszteket, Pozitívak lettek :)) Biztos vagyok benne, hogy az Ön segítsége nélkül nem sikerült volna! Nagyon köszönjük a párommal, már kezdtük feladni a reményt!
Üdvözlettel és tisztelettel: E. Zsuzsanna


A harmadik biolifting kezelés után érzem, hogy a bőröm kezd rugalmasabb lenni, talán kisimultabb is.
N.B. (66 éves nő)


Kedves Doktornő!
Nem jelentkeztem, mert kétséges volt, hogy mit mondhatok Önnek, de most már biztos, hogy 7 hetes terhes vagyok és két pici szívmozgás látható az Uh-on. Köszönöm a segítséget.
Cs. J.-né Zsuzsa


Kedves Doktornő!
Köszönöm a kedvességét és segítségét! Azóta már nagyon összeszoktunk a kislányommal. Szoptatni is tudom, csak az én tejem kapja és már közel 6 kg... Köszönet mindenért!
P. Cs.


Tisztelettel Dr. Vecsey Annamáriának!
Két évvel ezelőtt kezdett a reuma betegségem súlyossá válni. Szteroid kezelést is kaptam, de csak egy ideig enyhítette a panaszaim. Reggelente csak segítséggel tudtam felkelni, egy pohár vizet nem tudtam a kezembe venni, minden porcikám rettenetesen fájt. Gyógyszerszedés elleni alternatívaként, egy hagyományos keleti gyógymódot, az akupunktúrát választottam. Ez nem csak fájdalom csillapító hanem gyógyító módszer is.
Az első két kezelésnél még nem tapasztaltam javulást, sőt úgy éreztem, hogy a fájdalmaim még inkább megerősödtek. Minden alkalommal le kellett otthon feküdnöm. A harmadik és a negyedik kezelés után már nem cammogtam be a rendelőbe és nem kellett az Anyukámnak sem vetkőztetnie.
Önállóan tudtam mozogni, főzni....stb. Javult az életminőségem. Túl vagyok az ötödik kezelésen, természetesen, hogy vannak fájdalmaim és mint Vecsey Doktornő mondta: csak lépésben lehet haladni, gyógyulni.
Fontos a helyes táplálkozás, a pozitív hozzáállás és hétről-hétre, lépésről-lépésre jobb lesz. Minden reuma sorstársamnak csak ajánlani tudom az akupunktúrát, tényleg hasznos.
K.I.


Kedves doktornő!
Minket is váratlanul ért az örömhír, de biztos vagyok benne, hogy az akupunktúra is segített! Még egyszer köszönök mindent!
A.


Kedves Doktornő!
Már régóta tervezem, hogy írok magának, de amíg nem volt biztos nem akartam elmondani. Van 1 baba a pocimban, 8 hetes terhes vagyok. 2 petesejtet ültettek vissza és egy megmaradt. Nagyon köszönöm a sok segítséget amit kaptam Öntől. Meg fogom írni a babával kapcsolatos dolgokat, mert Ön nagyon kedves volt velem. Köszönöm. Üdvözlettel: E.T.


Kedves Doktornő!
Megígértem, hogy jelentkezem. Jó hírekkel szolgálhatok, tegnap voltam ultrahangon 6 hetes terhes vagyok, úgy hogy sikerült végre a 7. inszeminációval. Én úgy vélem, hogy a sikerhez az ön kezelése is hozzájárult. Hálás köszönetem mindenért, még nagyon az elején járok, de bizakodó vagyok. Üdvözlettel, V.T.


Kedves Doktornő!
Ma kellett visszamennem az UH-ra. Jól alakulnak a dolgaim, de a méhnyálkahártya még nem tökéletes, bár jobb, mint a múlt hónapban volt. A peteérésem viszont tökéletesnek látszott. Pont a 14. napon volt a tüszőrepedés, ez amióta újra menstruálok a 16-17. napra szokott esni. Köszönöm szépen a segítségét. Üdvözlettel: S.M.


Kedves doktornő!
Jó hírt szeretnék közölni: a náthám nagy mértékben csökkent az utolsó kezelés óta! G.É.


Kedves Doktornő!
A baba szépen fejlődik az UH szerint. A szüléstől nem félek, mert Ő már velünk van. Hála Doktornőnek.
Szeretettel,
Sz. É.