Magamról

1986-ban végeztem Budapesten a SOTE Általános Orvostudományi Karán. Első munkahelyem a Délpesti Kh. Központi Aneszt. és Intenzív Betegellátó Osztálya (AIBO) volt.
1991-ben szereztem szakvizsga bizonyítványt Aneszteziológia és intenzív terápiából. Ezt követően egy rövid ideig a Budai Gyermekkorház Ortopédiai osztályán mozgásszervi beteg gyermekeket altattam ortopédiai műtétekhez. 2001-től visszajártam altatni a Délpesti Kórházba, elsősorban nőgyógyászati un. kisműtétekhez.
2005-től a Szt. Rókus Kórház Geriátriai Osztályának voltam orvosa.
Az idősgondozásban eltöltött idő alatt erősödött meg bennem a holisztikus gondolkodás, kezdtem ismerkedni a hagyományos kínai orvoslással.
Első mesterem Paul Völgyesi volt.
2007-ben kezdtem Prof. Dr. Hegyi Gabriellánál tanulni a HKO-t és 2008-ban sikeres licensz vizsgát tettem. Eközben a Yamamoto Intézet munkatársa lettem, 7 és fél évet töltöttem az Intézetben.
2010-ben kezdtem magán rendelést Budapesten a XI. kerületben.
A diagnózis felállításában és a kezelések során ötvözöm a nyugati orvoslás és a több, mint 5000 éves hagyományos kínai orvoslás módszereit, különös tekintettel az akupunktúrára, moxibuszcióra, köpölyözésre. Gyermekek és tűfóbiás felnőttek esetében alkalmazom a lézer-akupunktúrát. Ennek elsajátításában sok segítséget kaptam Dr. Bodor Géza főorvos úrtól (+)
Megtanultam az orvosi /injekciós/ mezoterápiát a bőr öregedésének lassítására, a ráncok csökkentésére, helyi zsírbontásra, alakformálásra, cellulit kezelésre, valamint a mozgásszervi fájdalmak csillapítására.

Ezen tudás és tapasztalatok birtokában, a fenti módszerek komplex alkalmazásával igyekszem az emberi szervezet öngyógyító mechanizmusait erősíteni, ezzel pácienseimet testileg-lelkileg a legoptimálisabb helyzetbe hozni. Kiegészítő tanácsadással, a „segítő” Bach virágokkal támogatom az betegségek megelőzését, vagy azok előrehaladásának csökkentését, valamint az egészség, a szépség és a fiatalosság minél további megőrzését.

“A lehetetlenre vagyok elkötelezve, a csodatevéshez nem értek!”
(P. Völgyesi)

Részvétel a tudományos életben:

2007 óta minden évben MAOT Kongresszus
2011-től Elméleti és gyakorlati kredit pontos képzések orvosok részére
2012. januártól GUNA mezoterápiás workshop
2012. óta évente Sokszínű Akupunktúra Konferencia