Időpont módosítása, időpont lemondása

Bejelentkezés menete:

Betegeimet telefonon, illetve e-mailen és a kapcsolatok menüpont alatt történő előzetes időpont egyeztetés után tudom fogadni. SMS-ben történő bejelentkezésre nincs lehetőség. Felhívom kedves leendő betegeim figyelmét, hogy a konzultáció/kezelés időpontok lemondása vagy módosítása díjmentesen 2 munkanappal, minimum 48 órával a lefoglalt időpontot megelőzően lehetséges, kizárólag telefonon H-P: 10-17 óra között.

Késés esetén:

Kérem, az Önnek fenntartott időpontra érkezzen pontosan! Ha elkésik, és emiatt a kezelése nem kezdődik meg az előre megbeszélt időpontban akkor a késés ideje az Ön kezelésének idejéből lesz levonva, mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell elkezdődnie. Ha a késése olyan mértékű, hogy nem teszi lehetővé a kezelés elvégzését (20 percet meghaladó), abban az esetben az alkalom elveszik és rendelkezésre állási díjat számolok fel. A következő alkalommal csak abban az esetben tudom elvállalni az Ön kezelését, ha a 5000 Ft rendelkezésre állási díjat megfizette.

1 munkanapon, minimum 24 órán belüli időpont lemondása/időpont módosítása:

Az időpontfoglalás felelősséggel jár. Abban az esetben, ha a Páciens bármely okból (ide nem értve igazolt betegséget, vagy más írásos orvosi szakvélemény által megállapított indokot) a lefoglalt időpontot az azt megelőző 1 munkanapon (minimum 24 óra) túl nem mondja le, vagy 1 munkanapon (minimum 24 óra) belül kívánja lemondani, módosítani, illetve, ha a lefoglalt időponton nem jelenik meg, rendelkezésre állási díjat számolok fel, melynek mértéke 5000 Ft. A lemondás/időpont módosítás telefonon, SMS-ben lehetséges! Rendelkezésre állási díj abban az esetben is felszámításra kerül, ha Ön az Önnek fenntartott időpontban kezelésre alkalmatlan állapotban jelenik meg (lásd: kontraindikációk, ellenjavallatok). A következő alkalommal csak abban az esetben tudom elvállalni az Ön kezelését, ha a korábbi rendelkezésre állási díjat 5000,- Ft megfizette.

Megértését köszönöm!