Időpont módosítása, időpont lemondása

Bejelentkezés menete:

Betegeimet telefonon, illetve e-mailen és a kapcsolatok menüpont alatt történő előzetes időpont egyeztetés után tudom fogadni. SMS-ben történő bejelentkezésre/lemondásra/módosításra nincs lehetőség. Felhívom kedves betegeim figyelmét, hogy az időpontok lemondása vagy módosítása díjmentesen 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően lehetséges, kizárólag telefonon H-P: 10-17. Hétfői kezelések lemondását péntek 17-óráig tudom elfogadni.

Időpont módosítása, időpont lemondása:

Ha az Önnek fenntartott időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni a rendelőmben, szíveskedjen időben jelezni! Mivel ezt az időpontot bizonyára szívesen igénybe venné valaki más. Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás/ időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 24 órával lehetséges kizárólag telefonon! Hétfői kezelések lemondását előző hét péntek 17-óráig tudom elfogadni.

Késés esetén:

Kérjük az Önnek fenntartott időpontra érkezzen pontosan! Ha elkésik, és emiatt a kezelése nem kezdődik meg az előre megbeszélt időpontban akkor a késés ideje az Ön kezelésének idejéből lesz levonva, mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell elkezdődnie. Ha a késése olyan mértékű, hogy nem teszi lehetővé a kezelés elvégzését, abban az esetben az alkalom elveszik és rendelkezésre állási díjat számolok fel. A következő alkalommal csak abban az esetben tudom elvállalni az Ön kezelését, ha a 3.500 Ft rendelkezésre állási díjat megfizette.

24 órán belüli lemondás/ időpont módosítás:

Rendelkezésre állási díjat számolok fel, 24 órán belüli lemondás/ időpont módosítás esetén melynek mértéke 3.500 Ft. Rendelkezésre állási díj abban az esetben is felszámításra kerül, ha Ön az Önnek fenntartott időpontban kezelésre alkalmatlan állapotban jelenik meg (lásd: kontraindikációk, ellenjavallatok). A következő alkalommal csak abban az esetben tudom elvállalni Önt, ha a korábbi rendelkezésre állási díjat 3.500,- Ft megfizette.

Megbeszélt időpontra megjelenés elmulasztása:

Ha Ön előzetesen a lefoglalt időpontját elfelejtette lemondani és arra az időpontra elmulasztott megjelenni, akkor: Rendelkezésre állási díjat számolok fel, melynek mértéke 5 000 Ft. Következő alkalommal csak abban az esetben tudjuk elvállalni az Ön kezelését, ha a korábbi rendelkezésre állási díjat (5.000 Ft) megfizette.

Megértését köszönöm!